Sunday, August 4, 2013

Vláda Zemana/Rusnoka nesmí dostat důvěru - mají být co nejrychleji nové volby!

Kdybychom dali vládě "odborníků" důvěru, tak bychom rezignovali na řízení věcí svých. Mají být co nejrychleji nové volby, abychom měli administrativu s mandátem.
Přechodná úřednická vláda Zemana/Rusnoka musí být osobně hnána k odpovědnosti, za všechny své činy v doufejme jen krátkém vládním období!
Také se musí národ teď pořádně zamyslet nad naší ústavou, nad ústavním soudem a nad přímou volbou prezidenta (resp. účel prezidenta), že se to tak lehce zvrtlo v TOTALITU!

1 comment:

  1. A pro ty co si myslí, že je Rusnokova vláda mimo zažité lobyistické spolky: První vyjádření vlády za ministerstvo životního prostředí směřovalo na Zelenou dotacím číslo II. Víme, co byla ZD č. I. Solární boom, jehož následky budou na daních splácet ještě i moje děti, 800 miliadrdový deficit na příštích několik desítek let. Kšeftík pro partu vyvolených informovaných lobbyistů, zatímco obyčejní lidé byli jednoduše vyřazeni z fronty pro formální nedostatky v dokumentaci (my taky). Rusnokova vláda je ve spojení se stejnou bandou lobbyistů jako ti, kdo pokračování tohoto programu avizovali jako první, tj. bývalá Nečasova vláda. Kdo si naivně myslí, že tato vláda něco změní, tak se plete. Jen se změní příjemci kapříků a změní se o to tvrději a rychleji, čím méně má tato vláda času.

    ReplyDelete