Thursday, September 27, 2018

jo, něco na tom je. Takže vlastně sexuální revoluce podle Satana. Až to Bůh rozsekne, bude zas dobře... ;-)

"Dnešní erotické a sentimentální je variací politicky korektního. Všechno co garantuje nový erotický řád a difamuje to, co mu nekonvenuje. V politické rovině, co neladí globalismu, nazvou fašistickým, populistickým, stalinistickým. V erotickém ambitu neladící nazvou homofobní, reakční, předmoderní. 
V neojazyku, eroticky korektní je jistou formou globalistického katechismu, který si vynucuje kosmopolitní adaptaci na kostýmy nového erotického řádu, který eliminuje rodinu a heterosexuální model. Žijeme v jakési permanentní gay pride oslavě, se zesměšňováním všeho, co je spojeno s proletářskou nebo buržoazní etikou rodiny. Dnešní globální gay pride nejde o obranu práv homosexuálů, které jsou oprávněné, ale o zničení a zesměšnění tradičního modelu rodiny. Globalisté bez váhání obětují homosexuály svým vyšším cílům - masové imigraci, jak se dá např. vysledovat v Berlíně, kde islámská imigrace homos nenávidí."

liberal liberten

Diego Fusaro, filozof na nejčtenějších italských web-novinách Affaritaliani o erosu v globálních barvách. Diktát globálního kapitalismu nezná mezí. Ekonomický global ekonomický liberalismus má sentimentální stranu v novém erotickém řádu. Dnešní global-kapitalismus transformuje celý svět v liberální deregulované tržiště. Aby toho dosáhl, musí kompletně destruovat národní stát a jeho etickou buňku - rodinu.

No comments:

Post a Comment