Thursday, March 8, 2018

#HlasZLesa thanks Daniel Hradský

Chlapíí, co tady blbnete?
Od rána tu vidím tu záplavu kytiček, ucintaných postů a obdivných ód. To jako fakt věříte, že nějakou ženskou zajímá doma žehlící blbeček s psíma očima a roztouženýma řečma? Věřit ženský to, co říká slovy, může jen muž. 
Tohle si nechte na výlet do homoklubu. Co si pamatuju, přes všechny ty žvásty nejlepší kočky vždy nakonec stejně odešly z baru s tím největším grázlem, který je měl úplně na salámu a ještě cestou odháněly lopatou deset dalších sokyň, včetně číšnice a šatnářky.
Jasně, všichni uvnitř víme, že je lepší mít doma ženu než bydlet se svou pravou rukou u maminky v podkroví. Žena je pestrá, během měsíce se pravidelně mění od náruživé lásky až po devítihlavou saň (pokud jí teda schováte antikoncepční pilulky, jinak je jen ve stavu permanentní lehké nasranosti) a občas jí můžete vyměnit za novější model, zatímco vaše ruka jen časem svraská, ale bude to pořád stejná nudná dlaň.
Já vím, že moderní časopisy vám tvrdí, že domácí práce a výraz zbožňujícího trubce je to pravé ořechové, co ženu zaujme. Ale nezapomeňte, že to jsou barevné plátky psané na křídovém papíře pro mužatky, které se chtějí v plném pracovním vytížení dožít věku, kdy zjistí, že medaile z teambuildingových akcí je v posteli nezahřejí, kolektiv prožívající hromadné orgasmy z jejich powerpoitntových prezentací je v nemocnici nenavštíví a ten super loftový bejvák zařízený přiteplalým architektem nemají komu odkázat. 30 let se opakující snímky z fantastické dovolené v rezortu na Bali jsou ještě nudnější než obrázky usoplených batolat (jééé, tlemí se jako tatínek, ale vypadá jak teta Máňa z pátýho kolene, uf)
Žena potřebuje celoročně standardní lásku, přísnost a spravedlnost. Gratulovat jí k svátku připomínajícímu úspěchy prvních feministek považuji za zhůvěřilost a nebezpečný hazard. Ještě dostane roupy a doma vám zvlčí. A to byste přeci nechtěli.
Gratulki k MDŽ

No comments:

Post a Comment