Friday, March 16, 2018

Dětské demonstrace, extrémismus a VK mladší

cid:image003.jpg@01D3B407.C52D56D0
K aktuálnímu dění
Dnešní situace je absurdní tím, že elity držící veškerou moc organizují jakousi parodii na revoluci proti normálním pracujícím lidem. Proto taky nevědí, co mají vlastně požadovat - kromě zběsilého povykování na náměstích.
Není to poprvé, kdy městští intelektuálové organizují revoluci proti venkovským pracujícím. Minule to bylo před více než 100 lety v Rusku. Ale jak napsal jejich hlavní učitel a guru, dějiny se opakují. Nejprve jako tragédie, podruhé jako komedie.

Od kdy je extrémismus, že holka umí odrazit násilníka?
“Máme už po krk toho nechat se kádrovat od puberťáků z levicových fakult. Klidně si na nás pokřikujte, že jsme extrémisté. Nám je to jedno,” popsal jsem životní postoj alt-right v knize Prolomení hradeb. A vskutku. Hned druhý den po oficiálním uvedení knihy se vyrojily desítky aktivistů s vlastním názorem. Všichni se stejným vlastním názorem, tím, který je momentálně předepsaný. Tentokrát ten názor říká, že prý jsem extrémista, kvůli facebookové poznámce z loňského listopadu.

Jak to VK mladší schytal kvůli mé knize
Podle někoho tak váženého, jako je komentátor České televize, by se prý ODS měla zbavit VK mladšího. Poslední kapkou prý je, že podpořil mou knihu – kterou pan komentátor samozřejmě nečetl. Ani nepotřebuje. Úplně automaticky mi naskočila vzpomínka na jednoho komického vyučujícího a jeho oblíbenou větu „My u nás na katedře marxismu – leninismu umíme všechno!“ Např.  teorii  elektromagnetického pole.  Myslím, že  tehdejší docent marxismu se tiše bavil – na rozdíl od dnešního zapšklého komentátora.




No comments:

Post a Comment