Friday, March 2, 2018

Monika Jalauzidisová:

Slovenské jaro aneb majdanizace slovenské politické scény? Zveme vás dnes v pátek od 19:00 k poslechu předního rádia české alternativy svobodny-vysilac.cz v pravidelném pátečním pořadu s šéfredaktorem zpravodajského portálu Aeronet.cz.
A: V září 2017 dorazil George Soros do Prahy, kde si otevřel devizový účet u UniCredit Bank vč. zveřejnění jeho amerického cestovního pasu.
B: V únoru 2018 pár dní po vraždě Jána Kuciaka dorazil na Slovensko Marcello Fabiani, pravá ruka George Sorose. Marcello Fabiani je jedním z architektů oranžové revoluce na Ukrajině r. 2004, a objevuje se všude tam, kde padají vlády a režimy, koordinuje Facebookové crowd eventy v ulicích.
C: Na Slovensku se několik takových pochodů konalo za vydatného povyku neziskového sektoru.
D: Měla se soft forma podobných tyrkysových nepokojů rozdmýchávaných neziskovým sektorem odehrávat i u nás v případě volby Jiřího Drahoše stejně tak, jako je tomu dnes na Slovensku?
E: Ztrácejí kruhy kolem mecenášů neziskovek, neoconi a další skupiny půdu pod nohama, nervy, jsou zděšené, a sáhli k brutálnímu scénáři, když ovlivňování obyvatel think-tanky a neziskovkami selhalo? SPD přes 10% a stále posiluje. Výhra Miloše Zemana. Zpravodajská alternativa na raketovém vzestupu. Mainstream ztrácí konzumenty po stovkách denně.
Pojďte se s námi zamyslet a debatovat nad souvislostmi, které se dávají do pohybu v tyto mrazivé týdny, které možná ubrání rozdmýchání majdanu na Slovensku. Dnes v pátek od 19:00 v pravidelném pátečním pořadu s šéfredaktorem portálu Aeronet.cz na předním rádiu české alternativy svobodny-vysilac.cz.

No comments:

Post a Comment